Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

"Οι καλλιτέχνες από τη φύση τους .."

Ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας γιατί λειτουργούν αυτά τα συστήματα. Οι καλλιτέχνες από τη φύση τους δεν είναι καλοί επιχειρηματίες, γι 'αυτό και προσλαμβάνουν διευθυντές επιχειρήσεων και δικηγόρους για να διαχειριστούν τις μη δημιουργικές πλευρές της σταδιοδρομίας τους. Ωστόσο, δεν είναι πολύ ρεαλιστικό για τους περισσότερους ανεξάρτητους καλλιτέχνες να διαθέτουν αυτούς τους τύπους πόρων. Για το λόγο αυτό, τα συστήματα ξέρουν ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ελπίδες και τα όνειρά σας για τα δικά τους κέρδη.

Τελικά, τα μειονεκτήματα υπάρχουν επειδή οι καλλιτέχνες συνεχίζουν να την πατάνε για αυτό το λόγο. Οι καλλιτέχνες συνεχίζουν να την πατάνε γι 'αυτό, επειδή τα συστήματα αυτά βασίζονται στρατηγικά σε θεμέλια που αξιοποιούν το συναίσθημα, όπως και η θρησκεία τον άνθρωπο και δη την γυναίκα μέσα από την συστηματική αναφορά στο συναίσθημα, αξιοποιούν τα συναισθηματικά αισθητήρια ερεθίσματα για κάθε άνθρωπο στον κόσμο που θέλει να είναι ένα αστέρι. Αυτό που εννοώ είναι ότι : σας εξαπατούν με ψευδείς υποσχέσεις που θα ικανοποιήσουν τους συναισθηματικούς σας πόθους.

Το πρόβλημα με τους καλλιτέχνες που δεν έχουν υπογράψει συμβόλαια.

Εδώ είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με τους περισσότερους (όχι όλους) ανυπόγραφους καλλιτέχνες. Αυτοί:

•δεν συνειδητοποιούν ότι υπάρχει κόστος που συνδέεται με κάθε υπηρεσία.
•αποτυγχάνουν να δεχτούν ότι δεν υπάρχουν συντομεύσεις στη φήμη και την τύχη.
•πιστεύουν ότι το ταλέντο τους είναι μεγαλύτερο από εκείνο που είναι στην πραγματικότητα.
•πιστεύουν ότι οι άνθρωποι θα τους βοηθήσουν δωρεάν.
•εύκολα χειραγωγούνται και εξαπατώνται.
•λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις σύμφωνα με τα συναισθήματά τους και την "ενέργεια", αντί των γεγονότων, των δεδομένων και της λογικής λογικής.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα μπορούσα να αναφέρω. Αλλά αυτά είναι τα κύρια προβλήματα που έχω δει σε όλη μου την εμπειρία χρόνια στον χώρο της show biz, όχι μόνο ως καλλιτέχνης αλλά και ως παραγωγός, τραγουδοποιός, μηχανικός και ψηφιακός έμπορος.

Τώρα που ξέρουμε γιατί τα συστήματα υπάρχουν, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά θα εμείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου